МБАЛ Света Богородица

Site name

Обява за конкурс

На основание чл. 90 от Кодекса на труда, във връзка с чл. 68, ал.7 от Закона за лечебните заведения и Заповед № 48/11.12.2020г. на управителя на МБАЛ „Света Богородица” ЕООД се обявява конкурс за следната длъжност:

Началник отделение образна диагностика

При следните общи  изисквания за длъжността: магистратура по медицина, специалност, която съответства на профила на отделението, минимум 5 /пет/ години трудов стаж по специалността. Курсове и сертификати за допълнителна професионална квалификация. Предишен опит като началник отделение е предимство.

Конкурсът ще се проведе на два етапа: Проверка на документи за съответствие с обявените изисквания; събеседване с кандидатите на тема: „Развитие на отделението за тригодишен период в съответствие с медицинските стандарти - качество и икономическа ефективност на дейността.”

Документи се приемат в  30-дневен срок, считано от датата на публикуване на обявата  на адрес – гр София, ул. „Тракия“ № 46, регистратура, тел. 02 846 20 16, МБАЛ „Света Богородица” ЕООД.

Заповедта за провеждането на конкурса и длъжностната характеристика на длъжността са на разположение на кандидатите.

Използваме бисквитки.
"Бисквитките" ни помагат да ви предоставим по-добро преживяване с нашия уебсайт. С използването му вие се съгласявате с тях.